Hos oss kan du välja

Glasögontrenderna för 2018 fortsätter att ha sin tyngdpunkt på retrostilen. Runda glasögon är inne. Metall eller plast, spelar ingen roll. De rektangulära bågarnas kanter är mjukare, går längre ner mot kinden. Bågarna är tunnare än tidigare och färgerna är ljusare. Ekologiska material fortsätter att öka. Många vill ha personliga glasögon och gjorda av fint material. Bågen ska passa din ansiktsform, ha rätt storlek och en färg som stämmer med ditt rätta jag. Låt någon av vår erfarna personal hjälpa dig att hitta bågar som passar din ansiktsform och storlek och färg.Svenskt sedan 1948

Svensk institution i den nordiska glasögonvärlden. Varje årtionde sedan starten 1948 har Skaga levererat bågklassiker som skapat och präglat det svenska bågmodet. Sigvard Bernadotte, Sighsten Herrgård och betydligt yngre Oscar Magnusson är exempel på kända designers som jobbat med Skaga genom åren. 
Pris från 1800:-

 Kuno Qvist

Ytterligare en svenskt leverantör som skapar bågar helt efter den svenska marknaden.


Ray-Ban, ett av världens starkaste varumärken

Få varumärken har en så spännande och gedigen historia som urstarka Ray-Ban. I ett helt sekel har varumärket imponerat med att förnya sig och ständigt skapat fler designklassiker.
Pris från 1500:-


Båge eller båglöst

Silhouette från Österike får ofta beröm för deras stora utbud av båglösa glasögon. Bågarna är extremt lätta och ger bäraren en oslagbar komfort. Du kan fritt välja glasform och kombinera med skalmar i olika färger och modeller. Hantverk in i minsta detalj vilket gör bågarna mycket hållbara.
Pris från 3690:-

 Alain Mikli är passion

Formen och färgens mästare som strävar efter perfektion i allt han gör. Fransmannen har designat glasögon i snart 35 år och hans handgjorda bågar bärs av en trogen skara. ”En gång Mikli, alltid Mikli”
Pris från 3000:-

 Toppkvalitet & Komfort

Philippe Starck har designat allt från tandborstar till hela byggnader. Hans glasögonkollektion bär tydliga drag av hans övriga världskända produkter. Tillverkningen står Alain Mikli för vilket borgar för toppkvalitet.
Pris från 4000:-Personlig design

Efva Attling, känd för sina smycken men hennes glasögonkollektion har skapat en egen trend. 
Pris från 1800:-

 Succedesign

Tom Ford en av de mest respekterade och framgångsrika designer i vår tid. Mannen bakom Gucci.  2005 lanserades den första egna skönhets-och glasögonkollektionen Tom Ford. Succén var given.
Pris från 2100:- 

 


Danska lättviktare

Danska Örgreen utmärks av material i hög kvalitet med innovativa färgkombinationer. Bågarna är i ren titan och betatitan vilket gör bågarna otroligt lätta. Dansk design när den är som bäst.
Pris från 3690:-

 Enkelt och lekfullt

Fleye - Ytterligare en dansk klassiker. Bågarna är gjorda i kolfiber och kombinerar tidlös enkelhet med lekfull innovation. Kolfiber är ett populärt material i till exempel cyklar och golfklubbor på grund av den unik styrka och hållbarhet. Perfekt material för att skapa bekväma, hållbara bågar.
Pris från 2900:-Ekologiska bågar

Svenska E&E designar ekologiska glasögonbågar från Norrland. Bågarna är helt återvinnings- och nedbrytningsbara - för människans och miljön skull.
Pris från 1900:-

 Personligt och orginellt

Pilgrim. Allt började 1983 av två danskar. Kända för sina smycken men har vuxit och blivit ett erkänt internationellt varumärke.
Pris från 1800:-Från topp till tå

Näe, inte riktigt. Men precis som skorna är New Balance bågar en perfekt blandning av funktion och ungdomligt mode. Lätta material och djärva färgkombinationer till rimligt pris.
Pris från 1250:-

Relaterat

Våra glas

Våra glas

Våra glas är världens mest använda

Läs mer
Glasögon - Barn

Glasögon - Barn

Bra syn ger en bättre start på livet och hjälper barnen i deras utveckling

Läs mer
Arbetsglasögon

Arbetsglasögon

I många fall är det arbetsgivarens ansvar att anställda får hjälp med en synundersökning.

Läs mer
Trygghetsavtal

Trygghetsavtal

Glasögon - Trygghetsavtal

Läs mer
Delbetala

Delbetala

Dela upp betalning upp till 6 månader.

Läs mer
Progressiva glas

Progressiva glas

Våra bästa progressiva glas någonsin

Läs mer