Hos oss ska du känna trygghet och förtroende

Carina säljare

Thomas, leg optiker

Lotta säljare, ekonomiansvarig

Anneli säljare

Liz säljare

Joel, leg optiker

Caroline, leg optiker

Carina, leg optiker

 

 

 

 

 

Björkegrens Optik är ett modernt företag med gamla anor och fina traditioner. Efter mer än 50 år i branschen har vi fortfarande samma affärside.

Vi tror starkt även på framtiden. Många av de gamla optikerföretagen är numera centralstyrda internationella optikerföretag. De franchais eller franchaisliknande grupperna toppstyrs med nästan bara egna varumärken, men vi tror på ett företagande med personligt engagemang där ägarna är optiker och medverkar i verksamheten tillsammans med en engagerad personal. Era behov känns viktigare för oss än att ingå i en landsomfattande kedja med central styrning. Vår butik är en fri butik med det breda urvalet av ledande kvalitetsmärken.

Självklart samarbetar vi med kollegor ute i landet. Vi tillhör Synologen, en fri kedja med över 120 optikerbutiker. En samverkan som gynnar våra kunder. För medlemskap i Synologen krävs att var och en har fullständig dokumenterad utbildning i alla förekommande specialiteter inom yrket.
Hos oss finner ni ett optikerteam på för närvarande 6 personer som arbetar målmedvetet för att ständigt finna ut den bästa lösningen för just ditt synproblem. Vi arbetar kontinuerligt för att ge våra kunder kvalitet. På såväl varor som tjänster.

Välkommen till Stans Optikbutik

Leg optiker Thomas Björkegren